Gratis frakt - +15 000 kunder - Gratis gaveeske

Personvernregler

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og delt når du besøker deo-home.com ("Nettstedet") eller når du foretar et kjøp.

Personlig informasjon vi samler inn
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, tidssonen din og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du besøker nettstedet, samler vi også inn informasjon om de forskjellige nettstedene eller produktene du besøker, nettstedene eller søkeordene som knytter deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du kommuniserer med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn informasjon om enheter som bruker følgende teknologier:
- "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og ofte inneholder en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http: // www.allaboutcookies .org.
- Loggfiler "sporer handlingene som er utført på nettstedet og samler informasjon som din IP-adresse, nettlesertype, ISP, henvisende / forlate sider og tidsstempler.
- Websignaler, koder og piksler er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om ditt besøk på nettstedet.Når du kjøper eller prøver å kjøpe på nettstedet, samler vi også inn viss informasjon om deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon".

Når vi snakker om "personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, henviser vi til både enhets- og bestillingsinformasjon.


Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du (den besøkende) at tredjeparter behandler IP-adressen din for å bestemme posisjonen din for valutakonvertering. Du godtar også at denne valutaen blir lagret i en økt-informasjonskapsel i nettleseren din (en midlertidig informasjonskapsel som automatisk slettes når du lukker nettleseren din). Vi gjør dette for å sikre at den valgte valutaen forblir valgt og konsistent når du surfer på nettstedet vårt, slik at prisene kan konverteres til din lokale valuta (besøkendes).


Hvordan bruker vi din personlige informasjon?
Vi bruker vanligvis bestillingsinformasjonen vi samler inn for å fullføre bestillinger plassert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, fraktordre og levering av fakturaer og / eller ordrebekreftelser). Vi bruker også denne ordreinformasjonen til:
- Communiquer avec vous;
- å sjekke ordrene våre for å identifisere mulige risikoer eller svindel; og
- Lorsque cela est compatible avec les Preferences que vous nous avez communiquées, vous pouvez nous fournir des details ou de la publicité concernant nos produits ou services.

Vi bruker den innsamlede enhetsinformasjonen for å identifisere potensielle risikoer og svindel (spesielt din IP-adresse) og, mer generelt, for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (f.eks. Ved å lage analyser av hvordan kundene våre er på Navigere og samhandle med nettstedet, og for å evaluere suksessen med våre markedsførings- og reklamekampanjer).


Videresend din personlige informasjon
Vi videreformidler din personlige informasjon til tredjeparter som hjelper oss med å bruke din personlige informasjon som ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også avslutte abonnementet på Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en søksmål, søksordre eller annen legitim forespørsel om informasjon vi mottar eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.


Atferdsannonsering
Som beskrevet ovenfor, bruker vi din personlige informasjon til å sende målrettet annonsering eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiative ("NAI") -siden på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.


Du kan velge å ikke motta målrettet annonsering ved å bruke lenkene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/ settings / ads / anonym
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Du kan også deaktivere noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Allians opt-out portal på http: // optout.aboutads.info/.


Ikke følg
Vær oppmerksom på at vi ikke vil endre datainnsamlingsmetodene på nettstedet vårt eller bruksmetodene hvis vi ser et "Ikke spor" -signal fra nettleseren din.

Dine rettigheter
Hvis du er basert i Europa, har du rett til å få tilgang til personopplysningene vi har om deg og å be om at de blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktskjemaet nedenfor.


Generelle vilkår for tekstmarkedsføring
Vi bruker en SMS-plattform der følgende vilkår og betingelser gjelder. Ved å velge å delta i vår tekstmarkedsføring og kommunikasjon, erklærer du at du godtar disse vilkårene.
Ved å skrive inn telefonnummeret ditt i kassen og foreta et kjøp, registrere deg med abonnementsskjemaet eller nøkkelordet ditt, godtar du at vi sender tekstmeldinger (for bestillingen din, inkludert påminnelse om handlevogn) og tilbud om tekstmarkedsføring. Du erkjenner at samtykke ikke er en betingelse for kjøp.
Telefonnummeret ditt, navn og kjøpsinformasjon vil bli delt med vår SMS-plattform "SMSBump Inc, et EU-selskap med hovedkontor i Sofia, Bulgaria, EU. Denne informasjonen vil bli brukt til å sende målrettede markedsføringsmeldinger og meldinger. Når du sender SMS-meldinger, overfør telefonnummeret ditt til en SMS-tjenesteleverandør for levering.
Hvis du vil nekte å motta SMS-markedsføringsmeldinger og kunngjøringer, kan du svare på en telefonmelding sendt av oss med STOPP eller bruke den i en av abonnementslinken i meldingen, du forstår og er enig i at alternative måter å avslutte abonnementet på, for eksempel bruk av alternative ord eller forespørsler, ikke er passende måter å avslutte abonnementet på.

Unik
Gratis Forsendelse
Lett å returnere
24/7 Service