Gratis frakt - +15 000 kunder - Gratis gaveeske

Betal med Klarna

Betaling med Klarna fungerer ikke? Det kan være grunnen!


Ønsker du å betale for en bestilling med Klarna og betalingen mislykkes? Veldig irriterende. Vi vil hjelpe deg på farten og gi deg en rekke mulige årsaker til at betalingen mislykkes og hvordan du løser dem. Les med? Betaling med Klarna fungerer ikke? Det kan være grunnen!

Klare restanser: perfekt, men noen ganger ikke så perfekt
Du kan også bruke etterskuddsbetaling på Klarna på Deo-home.com for å betale for din nye klokke trygt og enkelt etterpå. Dette fungerer perfekt selv om du er ute etter et fint teppe og vil betale sikkert. Men innimellom hører vi fra kunder at det av en eller annen grunn ikke er mulig å betale tilbake ved bestilling. Du prøver å kjøpe en klokke, men Klarna godtar ikke betalingen. Hva er problemet?

Fungerer ikke Klarna? Hva er egentlig galt?

La oss se nærmere på hva som faktisk går galt når vi betaler med Klarna. Får du en feilmelding? Eller er betalingen ufullstendig? Deo-home.com samarbeider med Klarna, en pålitelig og god partner. Klarna sjekker i sanntid om en ordre kan finne sted eller ikke. Hvis Klarna ikke godtar en ekstra betaling, kan det skyldes en av følgende årsaker:

Har du skrevet inn (adresse) dataene dine riktig i Klarna?

Den vanligste årsaken er veldig enkel: feil oppgitt adresse eller fødselsdato. Klarna trenger riktig informasjon fra deg. Hvis det er en stavefeil i navn, adresse, husnummer, postnummer eller by, kan det hende at bestillingen ikke godtas. Telefonnummeret ditt og fødselsdatoen må også være riktig. En nøyaktig e-postadresse er også viktig. Til slutt blir betalingsdetaljene også sendt til deg her. Fungerer ikke en Klarna-betaling? Sjekk så først denne personlige informasjonen.

Skal beløpet betales for høyt?


Klarna godkjenner ikke alltid et (for) høyt beløp. Din ordrehistorikk gjennom refusjon og kostnadene for bestillingen kan avgjøre om du kan betale etterpå eller ikke. Klarna gir deg et lån, og dette lånet må godkjennes. Dessverre har Deo-home.com ingen innflytelse på dette på grunn av de strenge databeskyttelsesreglene.


alt vil være bra, men det hjelper deg ikke mye hvis du vil kjøpe det kule teppet som bare er litt dyrere enn Klarna tillater. Igjen, vi anbefaler at du kontakter Klarna. Du kan også velge en av de andre betalingsmåtene vi tilbyr. For eksempel med Sofort eller kredittkort.

Klarna
Vil du bli avvist av Klarna?


Dette er veldig irriterende. Og hvordan er det mulig? Grunnen? Det er vanskelig å si. Du kan ikke bli ansett som kredittverdig. Gud vet hvorfor du kanskje vet det? I alle fall vet De-home ikke. Vi må ikke vite det, fordi det er databeskyttelse. Personvernet ditt er veldig viktig! Vi anbefaler deg å også kontakte Klarna. De har en helpdesk du kan nå her: 020 - 80 82 852.

Det fungerer virkelig ikke å betale med Klarna.


Er det virkelig ikke mulig å betale senere med Klarna? Klarna kan ikke forklare hvorfor? Kan ikke annet enn å dekke til teppet? Velg deretter en annen betalingsmåte. Vi tilbyr en rekke andre betalingsalternativer.

Visste du at betaling med kredittkort er det tryggeste alternativet?


Vi anbefaler at du velger å betale med kredittkort. Hvis alt går bra, er du forsikret (sjekk vilkårene for kredittkortselskapet eller kontakt dem), og du tar ikke unødvendige risikoer. Du betaler til og med etterskudd. Det er et veldig godt alternativ hvis du ikke vil betale umiddelbart fordi du først vil motta produktet eller bare vil være på den sikre siden.
Unik
Gratis Forsendelse
Lett å returnere
24/7 Service